Norskproduserte kvalitetsvinduer

Vinduer fra Gilje er bygd på solid, norsk håndverkstradisjon, tilpasset det siste innen ny produksjonsteknologi. Stoltheten vår ligger i kvaliteten, og dermed vissheten om at du vil være fornøyd med valg av Gilje-vinduer.

 

Gilje vindu

Foto: Gilje

Et Giljevindu byr på utrolig mange muligheter som kan gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for deg som bor i huset. Lyddemping, selvvasking og solskjerming er noen eksempler. Et annet er varsel på mobilen om at vinduet er åpent, som du får med Gilje Sense. For å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig vindu, har vi laget en god-bedre-best oversikt der du kan ut ifra dine behov se hva som passer deg best.

I Gilje er vi fleksible på det meste, bortsett fra kvaliteten, og den er vi så sikre på i våre produkter at vi ønsker å la det komme deg til gode i form av økt trygghet. Når du kjøper Gilje vindu, balkongdør eller skyvedør får du 20 års garanti mot sopp og råte på produkter i tre og 30 år på produkter i tre med aluminiumsbekledning. For å sikre høy kvalitet, har vi også et stort fokus på miljø og bærekraft. Dette er viktig for vår utvikling og fremtid, og ikke minst er det viktig for at du skal være trygg på at produktet du kjøper varer i mange år fremover. Vi tilbyr noen av de best miljødokumenterte produktene på markedet, og kan vise til en rekke sertifiseringer og miljømerker:

  • FSC – sertifisert trevirke
  • EPD miljødeklarasjon
  • Svanemerket – sertifisert produkt
  • ECOprodct - miljøvurdering

Gilje vindu

Foto: Gilje

Vurderer du å bytte ut eksisterende vinduer med nye?

Det er mange fordeler ved å bytte ut gamle vinduer med nye. En av disse er å redusere varmetapet i boligen, der eldre vinduer faktisk kan utgjøre over 40% av boligens totale varmetap gjennom ytre flater. Bytter du til moderne vinduer i huset ditt, vil du redusere fyringsutgiftene samtidig som nye vinduer vil gi bedre støydemping og gjerne er enklere å vedlikeholde. Er du usikker på om du bør bytte ut vinduene dine, vil en tur innom Energiportalen være smart. Dette er et gratis og objektivt energianalyseverktøy for boligeiere, og her vil du finne energikarakteren til boligen din og dermed se hvor mye du kan spare i strøm ved å bytte vinduer.

Gilje vinduer

Foto: Gilje

Panoramautsikt

Les om da familien Jensen valgte å rehabilitere huset
sitt fra 60-tallet og gikk fra små trekkfulle vinduer til
panoramautsikt og økt tilførsel av lys:

Les hele saken her

Visste du at riktig montering av vinduer øker levetiden og totalopplevelsen ved bruk?

Her har vi samlet våre beste tips til en trygg og effektiv montering av vindu.

Gilje vinduer

Foto: Gilje

Gilje vinduer

Foto: Gilje

Ta kontakt med oss i Idéhus, og vi hjelper deg med videre planlegging